Om mig

Jeg hedder Karina, er 49 år og gift med min dejlige mand Peter. Mor til Kassia og svigermor til Søs. To unge damer som i disse år huserer på uni. i Aalborg.

Jeg er uddannet pædagog, men måtte pga. sygdom forlade faget. Efter flere år med svær depression var jeg heldig selv at kunne vælge mig et flexjob i blomsterfaget, laaaangt væk fra hvad jeg kender. Jeg nyder at arbejde og have fritid til at nyde bøger, naturen, vores husdyr, DIY projekter, familien og alt det andet jeg snubler over af sjove ting i livet.

Jeg har læst meget hele mit liv, en evne jeg tog for givet indtil jeg blev syg. I to år kunne jeg ikke læse, kunne ikke huske hvad jeg læste og ordene jeg læste så ofte forkerte ud, hvilket de stadig gør ind imellem når jeg skriver. Pludselig gik det op for mig, hvor vigtigt læsning har været hele mit liv.

Min hjerne kom tilbage i læseform, og jeg sætter nu pris på at kunne fordybe mig i den store litterære verden. Og er taknemmelig hver gang jeg læser.

Jeg startede for et par år siden “mit lille bibliotek” på insta, hvor jeg grifler lidt ned om de bøger jeg læser. Og giver bøgerne stjerner fra en til fem. Blev så glad for at skrive om bøger at jeg nu brancher ud til en blog, hvor jeg kan skrive lidt mere og længere om hvad jeg læser. Jeg er ikke genretrofast, men læser meget forskelligt. Jo mere jeg læser af nye og gamle bøger, og fra forskellige genrer, jo flere interessante nuancer møder jeg i den litterære verden og jo mere får jeg lyst til at læse.

Alle indlæg som findes under “mit lille bibliotek” her på bloggen eller på insta er baseret på egne holdninger.