Uncategorized

Tiden er nu

Titel : Tiden er nu
Forfatter : Yasha Sukul
Forlag : Forfatterskabet. dk.
Udgivelsesår : 2020

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Fra bogen.

” I mit liv før hjerneblødningen fungerede jeg normalt fysisk. Jeg kunne dyrke yoga, lige så meget jeg havde lyst. Jeg arbejdede i et fuldtidsjob. Jeg kunne presse mig selv.
Jeg var afskåret. Angst. Vred. Jeg forsvarede mig. Jeg følte livet var en kamp, og jeg havde ikke tillid til, at livet ville mig det godt. Jeg følte mig isoleret. Jeg levede mod min sjæls ønske om, hvad jeg kunne opnå. Min livsglæde var dæmpet, og jeg havde begrænset adgang til livsenergien. Jeg var afskåret fra mig selv og levede i en tilstand af isolation.”


Yasha vokser op tæt på naturen i Sverige, en glad pige som elsker sang og musik. Som voksen bliver hun søgende efter mere, noget større og noget som kan hjælpe hende mod angst, tristhed og en større forståelse for hende selv. Hun drager til Danmark og kommer på højskole, hvor hun i flere år arbejde intenst med sig selv -alligevel mangler der noget. Det “noget” kommer til hende i fysisk form som hendes mand, her sker der noget med hende, hun “løsner” op og mærker pludselig sig selv mere end før.
En dag falder hun om og bliver indlagt med en hjerneblødning. Og “stedet” hun befinder sig mens hun er bevidstløs er vidunderligt. Her er kun fred og harmoni. Følelsen af at kunne ånde frit og være befriet for stress og bekymring er vidunderligt.
Hun kommer tilbage til livet som vi kender det, og tager noget med som “universet” har skænket hende. Men hvordan kan det blive hos hende i den fysiske verden og vil det forsvinde igen?

Jeg havde det svært med bogen.
Den er skrevet i et fint sprog og handlingen flyder fint gennem bogen.
Det er en personlig beretning og derfor svær at forholde sig til.
Jeg synes fortællingen om det “evige” bliver meget udflydende og meget let. Jeg mangler noget dybere og “noget” bagved.

I bogen bliver læseren introduceret til “Konferencebordet”,
er et redskab til at forstå vores personlighed og handlemønstre ( lidt generaliseret ) og her bliver det tydeligt og håndgribeligt for læseren, noget jeg vil huske på når jeg kommer i konflikt med mig selv.

Min holdning til bogen kan været farvet af at jeg er vokset op i en familie som var i tæt kontakt med det åndelige, energierne og “universet”.

Jeg ønsker Yasha en stadig god helbredelse og harmoni.
3 ⭐️af 5 mulige.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.